Музика и Любов: Изневяра

неделя, 19 юли 2009 г.

Изневяра




Много двойки се оплакват, че с времето сексът се превръща в рутина. Страхотният секс в началото на връзката най-лесно се обяснява с ефекта на новото и интересното.

След като знаете и последната бенка от тялото на своя партньор, първоначалната страст постепенно угасва.

За да запазите свежестта на отношенията си и да запазите страстта за цел в живот бъдете изобретателни и по-често изненадвайте своята любима половинка.

Не забравяйте за неочакваните изненади. Ако любовната игра обикновено продължава не повече от 5 минути, то "разтегнете" това удоволствие поне до 15-20 минути.

Повечето хора смятат, че сексът без страст е скучен. Нито един човек не иска да изпълнява ролята на надуваема кукла, а да намира във връзката си и изисква съответното отношение.

Затова - не се отдавайте на мързела и рутината, а проявявайте своята изобретателност. В противен случай най-често връзките завършват логично - всеки един от партньорите намира своето бъдеще в отношенията с друг.

Ако вашите отношения вече са твърде далече от периода на ухажването с бонбони и цветя, това не означава, че и последната страница на любовния роман е затворена. Внезапните промени могат отново да събудат интереса един към друг.

2 коментара:

legrandelf каза...

Разстланите мисли, които прочетох ми напомниха нещо старо (но едва ли остаряло) :)))

Поздрави!

Neizi_ss каза...

Кажи ми какво правим - ако разнообразието и интереса са на лице, ако секса все още е удоволствие, ако е налице любов, уважение и нежност, ако всичко е о`к както се казва - и въпреки това единия търси повишаване на адреналина встрани от пътя ...означава ли това, че всъщност нищо не е наред ...или е възможна и опцията - просто любопитство - какво ще е - ако чукнеш извънредно!